BEDRIJF

Waarom kiezen voor Quickrek?

Simpelweg omdat we heel erg goed zijn in rekken en alles wat bij opslag komt kijken.

Je kan daarbij rekenen op onze brede ervaring binnen de sector die we benutten om voor elke ruimte of stockagenood een passende oplossing voor te stellen.

 

Quickrek is een dynamisch familiebedrijf ontstaan uit de overname van de activiteiten van een magazijn-specialist met jarenlange ervaring in de sector. Nog elke dag kunnen wij zelf en onze klanten beroep doen op die opgebouwde kennis.

 

Dat combineren we met onze jonge en frisse spirit om niet enkel een industrieel product bij je neer te zetten, maar vooral een oplossing te bieden waar je blij mee bent en die verder kan evolueren of aangepast worden naarmate jouw opslagnood evolueert.

 

Wij houden onze service ook graag persoonlijk en doen dagelijks inspanning om elk project goed op te volgen.  Dat is ons engagement en start eigenlijk al van zodra we een offerte vraag binnen krijgen.

 

 

 

Onze band met Bo-Construct

Frank Bostraeten startte in 1989 met een zelfstandige schrijnwerkerij. Hij specialiseerde zich vooral in interieurinrichtingen op maat.  De eenmanszaak groeide snel en leidde in 2009 tot het ontstaan van de bvba.  Bo-Construct bouwt interieurs voor privéwoningen, winkels, restaurants, en kantoren.  Goeie service en doordacht omgaan met ruimte is ook daarbij de uitdaging waar we graag garant voor staan.

 

Vanuit de interieurbouw kregen we regelmatig de vraag om oplossingen te zoeken voor uitstalling van goederen in winkels of kantoren, maar ook voor ruimere stockage oplossingen voor allerhande goederen. Zowel in bergingen, opslagruimtes, zolders, kelders of afgesloten delen van de winkelruimte zelf.

 

Onze zoektocht maakte dat we heel wat leveranciers en hun systemen leerden kennen en heel goed werden in het vergelijken van hun aanbod en mogelijkheden.  Die ervaring, en contact met een bedrijf dat een overnemer zocht om haar activiteiten verder te zetten en uit te bouwen was meteen ook de start van Quickrek.

 

Ons Engagement

Persoonlijk advies

We zijn groots in dienstverlening maar geen groot en onpersoonlijke bedrijf.

 

Daardoor kunnen we de tijd nemen om de business van onze klanten te leren kennen en hun met raad en daad bij te staan met praktisch advies.  Wij begeleiden je project integraal en op maat.

Vakmanschap

Een keurige professionele service leveren, daar staan we garant voor.  Je kan rekenen op snelle antwoorden en gepaste aanbiedingen. Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend De leveringstijd houden we zo kort mogelijk, afhankelijk van het product. En we maken daar duidelijke afspraken over.   En ook naderhand kan je altijd op ons rekenen, mocht dat nodig zijn.

Kwaliteit

We werken onafhankelijk van onze producenten. Dat laat ons toe om voor elke toepassing de beste oplossing voor te stellen.

 

We werken uitsluitend met de beste merken. Al onze producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen en regelgeving die voor hun gebruik van toepassing zijn.

 

 

 

 

 

Bergstraat 4

3891 Borlo België




Blijf steeds op de hoogte over nieuwigheden en interessante aanbiedingen!

 

De server geeft een foutmelding

Bericht goed ontvangen

BEL ONS

 

Peggy helpt je graag

T: +32 11 765 065

M: +32 476 224 126

AFSPRAAK BIJ U TER PLAATSE

 

Plan je afspraak met Frank

M: +32 498 453 470

frank@quickrek.com

STUUR ONS EEN BERICHT

 

info@quickrek.com