Garages / Bandencentrales

Wij bieden verschillende oplossingen om banden en wielen van allerlei maten op te slaan.  Verschillende stellingdieptes en liggers laten toe de ruimte in jouw bandenopslag optimaal te benutten.   Dat kan ook op tussenvloer opstelling.

 

Uw magazijn kan op de zelfde ruimte meer onderdelen bevatten en jouw magazijniers vinden sneller alles terug als alles goed geordend is.  Dankzij verschillende types liggers en legborden en accessoires, en eenvoudige montage is jouw magazijn ook snel aangepast als behoeftes veranderen.

"Elk jaar krijgen we meer vraag om winter & zomerbanden op te slaan.  Vroeger moesten we onze klanten vaak doorverwijzen naar bandencentrales die daar meer ruimte voor hebben. Maar dankzij onze nieuwe bandenopslag kunnen we nu bijna dubbel banden op velg stockeren als vroeger."

Garage JENAER, TOYOTA Sint-Truiden.

Offerte aanvraag garages / bandencentrales

Bezorg ons voldoende informatie, zodat we je een duidelijke en relevante offerte kunnen toesturen.  Een telefoonnummer is altijd handig.  Eventueel bellen we dan even om beter inzicht te krijgen in de precieze noden.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Al onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Email en Telefoonnummer bij offerteaanvraag wordt enkel gebruikt om te antwoorden op jouw vraag, en niet gebruikt voor marketing doeleinden. Indien je onze commerciële informatie wenst te ontvangen kan je inschrijven op onze nieuwsbrief.

Contact



Telefonisch bereikbaar:
Ma - Vr 08:30u - 17:30u

 

Bergstraat 4

3891 Borlo België




Blijf steeds op de hoogte over nieuwigheden en interessante aanbiedingen!

 

De server geeft een foutmelding

Bericht goed ontvangen

BEL ONS

 

Peggy helpt je graag

T: +32 11 765 065

M: +32 476 224 126

AFSPRAAK BIJ U TER PLAATSE

 

Plan je afspraak met Frank

M: +32 498 453 470

frank@quickrek.com

STUUR ONS EEN BERICHT

 

info@quickrek.com