Kantoor / Archief

Als je in een bibliotheek rondloopt sta je er vaak niet bij stil dat al die duizenden boeken daar staan dankzij stevige rekken die vaak van de vloer tot het plafond reiken.  De esthetische uitstraling is daarbij zeker van belang.   Meer nog, de gezellige sfeer in kantoor staat of valt vaak met het uitzicht van de kasten en rekken.  Zelfs pure designrekken zijn mogelijk en worden tegenwoordig heel vaak toegepast door architecten bij ontwerpen voor open kantoren.  Rekken die gezien willen worden dus.

 

Maar vaak hebben kantoren ook te kampen met heel wat classeurs, dozen, hangmappen en andere archiefberging zoals filmrollen, laboproducten, röntgenfoto’s.  Door de strak bemeten ruimte komt het er vaak op aan elke centimeter te benutten. Mobiele stellingen bieden soelaas om op dezelfde ruimte tot 90% extra te stockeren en toch alles vlot bereikbaar en beschikbaar te houden.

 

Groeit je magazijn jaar na jaar uit zijn voegen, dan is het tijd om op te ruimen. Maar ook om de beschikbare ruimte te optimaliseren.  Wij komen met plezier langs om je te adviseren en kunnen soms toveren met tussenvloeren en andere stockage oplossingen waardoor je dure externe stockage vermijdt.

 

Offerte aanvraag kantoor/archief

Bezorg ons voldoende informatie, zodat we je een duidelijke en relevante offerte kunnen toesturen.  Een telefoonnummer is altijd handig.  Eventueel bellen we dan even om beter inzicht te krijgen in de precieze noden.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Al onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Email en Telefoonnummer bij offerteaanvraag wordt enkel gebruikt om te antwoorden op jouw vraag, en niet gebruikt voor marketing doeleinden. Indien je onze commerciële informatie wenst te ontvangen kan je inschrijven op onze nieuwsbrief.

Contact

Telefonisch bereikbaar:
Ma - Vr 08:30u - 17:30u



 

Bergstraat 4

3891 Borlo België




Blijf steeds op de hoogte over nieuwigheden en interessante aanbiedingen!

 

De server geeft een foutmelding

Bericht goed ontvangen

BEL ONS

 

Peggy helpt je graag

T: +32 11 765 065

M: +32 476 224 126

AFSPRAAK BIJ U TER PLAATSE

 

Plan je afspraak met Frank

M: +32 498 453 470

frank@quickrek.com

STUUR ONS EEN BERICHT

 

info@quickrek.com

 

quickrek-biblioteek-archief-kantoorrek
quickrek-kantoor - archief - biblioteek - inrichting
quickrek-biblioteek-archief-kantoorrek
quickrek-kantoor - archief - biblioteek - inrichting
quickrek-kantoor - archief - biblioteek - inrichting
quickrek-biblioteek-archief-kantoorrek