PERFECTE SERVICE

"Quickrek blijft elke dag groeien door het vertrouwen van haar klanten.  Dat zet ons aan om onze service nog verder uit te breiden."

 

SERVICE

Opmeten

Opmeten is vaak ingewikkelder dan het lijkt en eigenlijk een vak apart. Vooral ook door de vele combinatiemogelijkheden en afmetingen die per gamma gelden.

 

We komen ter plaatse bij je opmeten. Dan ben je ook zeker dat alles perfect past. Dat is gewoon een onderdeel van onze totaalservice.

CAD-ontwerp

Plannen voordat je inrichting klaar is. Dat is niet alleen makkelijk om je een idee te vormen over hoe het resultaat er uit gaat zien. Zeker bij winkelinrichting of kantoren is dat belangrijk.

 

Maar bij complexe settingen voor magazijnen en opslag is het ook de mogelijkheid om met de ruimte te spelen en ze zo optimaal als kan te benutten.

Monteren

Veel van onze rekken kan je indien gewenst zelf monteren.  Wij voorzien je van uitgebreide montagehandleidingen en bespreken vooraf met je hoe je dat best aanpakt.

 

Maar uiteraard kan je de montage ook volledig aan onze VCA- gekeurde specialisten overlaten, zodat je snel operationeel bent.  Doordat we alles in eigen beheer uitvoeren kunnen we ook voor de montage interessante prijzen hanteren.  

 

Bergstraat 4

3891 Borlo België




Blijf steeds op de hoogte over nieuwigheden en interessante aanbiedingen!

 

De server geeft een foutmelding

Bericht goed ontvangen

BEL ONS

 

Peggy helpt je graag

T: +32 11 765 065

M: +32 476 224 126

AFSPRAAK BIJ U TER PLAATSE

 

Plan je afspraak met Frank

M: +32 498 453 470

frank@quickrek.com

STUUR ONS EEN BERICHT

 

info@quickrek.com